Het MotorBegeleidingsTeam Zeeland (MBTZ) verzorgt de verkeersbeveiliging van vele diverse evenementen. Dit wordt uitsluitend door goed opgeleide gecertificeerde Evenementen VerkeersRegelaars (EVR) gedaan.

De verkeersbegeleiding die het MBTZ levert is het regelen van het verkeer, zodanig dat de veiligheid van de deelnemers, de omstanders en de begeleiders gewaarborgd is. Uw evenement kan daardoor op een veilige wijze en volgens uw doelstellingen verlopen. Doordat wij ons op de motor verplaatsen, leveren wij op een zeer effectieve, efficiënte en snelle wijze de benodigde verkeersbegeleiding voor uw evenement. Hierdoor heeft u ook minder reguliere (statische) verkeersregelaars nodig, waardoor uw evenement een stuk goedkoper wordt.

Het MBTZ levert verkeersregelaars op de motor voor onder andere wielerwedstrijden, truckritten, triatlons, motortoertochten, loopwedstrijden, goede doelenevenementen, oldtimerritten, etc..
Door onze jarenlange ervaring (ruim 20 jaar) adviseren en helpen wij uw organisatie graag met het opstellen en uitwerken van een veiligheidsplan voor uw evenement.

Voor alle evenementen, waarbij het verkeer geregeld dient te worden, is een vergunning van de gemeente noodzakelijk. Hierbij hoort ook verplicht politietoezicht aanwezig te zijn. Immers, de EVR voeren hun werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van de politie. Dit komt voort uit het feit dat het wettelijk niet is toegestaan om als burger verkeerstekens te geven.

Door onze gecertificeerde EVR en in samenwerking met de politie tijdens het evenement kunnen wij deze werkzaamheden wel verrichten.

Alle vrijwilligers van het MBTZ zijn gecertificeerd EVR en krijgen jaarlijks een uitgebreide externe rijopleiding waarin alle motorvoertuigbeheersingsoefeningen grondig worden getraind. Hierdoor levert het MBTZ goed opgeleide en kundige verkeersregelaars die alle soorten evenementen op een professionele manier begeleiden. En met veel enthousiasme en plezier!

Wilt u voor uw evenement meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een evenement bij ons aanmelden?

Vraag uw evenement aan

14 + 15 =